Om os

Din foretrukne danske samarbejdspartner

CLT-byggeri i Danmark er stadig nyt men ikke for Woodconstruction A/S – vi er specialister i bærende CLT og limtræskonstruktioner, og har nogle af de mest erfarne folk i Norden. In-house har vi et erfarent team bestående af konstruktører, arkitekter, ingeniører og montører samt fagprofessionelle i konventionelt byggeri i Danmark. Dit CLT-byggeri er med andre ord i sikre hænder hos os.

Industri, innovation og infrastruktur

Fremme innovativ og bæredygtig udvikling

Vi ønsker at bidrage til den grønne omstilling og være med til at løfte innovationen i branchen. CLT og limtræ er et alternativt byggemateriale med lav klimabelastning og mange potentielle muligheder.

Bæredygtige byer og lokalsamfund

Ressourceeffektivitet

Optimal udnyttelse af ressourcer bliver afgørende for fremtidens byer og beboelse. Ved CLT og limtræsbyggeri er der stort set intet ressourcespild, fordi elementerne tilskæres og tilpasses præcist til det pågældende byggeri.

 

Ansvarligt forbrug og produktion

Genanvendeligt og energieffektivt

CLT kræver mindre energi i produktion end beton/stål og kan genanvendes. Vi bygger efter Design for Disassembly-princippet, hvor alt kan skilles ad igen og blive brugt til lignende eller andre formål.

Livet på land

Genplantning og tilvækst

Vi er bevidste om, at vi bruger af naturens ressourcer i vores produkt — derfor kommer vores CLT- og træelementer udelukkende fra skove, hvor der plantes flere, end der fældes. Samtidig forsøger vi at række ud over vores nærområde ved at støtte træplantning i Ecuador via Growing Trees Network. Vi donerer løbende et bidrag for hvert projekt og byder derved ind på en af de helt store globale udfordringer: udryddelse af regnskoven og tab af biodiversitet.

Vi sætter en ære i at finde fleksible løsninger og arbejder med selvfølgen om, at entreprisen bliver gennemført til aftalt tid, pris og kvalitet. Vi bygger til alle brancher og behov, og er altid klar til at rådgive, sparre og samarbejde om CLT og limtræ.